عالیجنابان:
سلام:
کاملاروشن است که شما آقایان به دلایل داخلی و خارجی در حال زمینه سازی برای جنگ با جمهوری اسلامی ایران هستید.
من بعنوان یک فعال و پژوهشگر فرهنگ و صلح جهانی در اینترنت به شما پیشنهادمی کنم قبل از هر کاری موارد زیر را مورد توجه دقیق خود قرار دهید.
1- ایران در سی سال گذشته توان دفاعی خود و هم پیمان هایش را بشدت افزایش داده است و بر اساس گزارش های رسانه های داخلی و خارجی، ایران در حال حاضر می تواند بطور همزمان با 40 ارتش کشورهای م مقابله نماید.
2- هرچند مقامات جمهوری اسلامی ایران ساخت بمب اتمی و موشک های قاره پیمارا منع کرده اند اما ایران عملا توانایی علمی و فنی ساخت بمب هسته ای و موشک های قاره پیما را دارد، بنابراین از تهدید هسته ای و موشکی و یا بمب های ده تنی ایران نیز خوداری کنید چرا که ایران می تواند با همین سلاحهای ویرانگر به خاک اصلی شما حمله متقابل انجام دهد.
3- ایران بخوبی میداند که پاکستان و مصر و چند کشور دیگربدلیل پولهای فراوانی که از عربستان و غیره دریافت نموده اند حتما در هر حمله احتمالی بصورت مخفی و یا آشکار جانب مان را خواهند گرفت و بنظر می رسد نیروهای مسلح ایران برای مهار آنهااز همین حالا برنامه ریزیهای لازم را انجام داده اند.
4- من هر نوع حمله به ایران را تضعیف کامل غرب و متحدان آنها ارزیابی می نمایم و بر این باورم روسیه و چین بعد از آن که غرب در جنگ با ایران بشدت تضعیف شد به غرب حمله نموده و بر آن مسلط خواهند شد.
5- اکثریت مردم ایران با وجود مشکلات فراوان اقتصادی و غیر اقتصادی، هرگز به مان اجازه نابودی ایران را نمی دهند و مطمئن باشید در صورت حمله نظامی به ایران تا پای جان از استقلال و تمامیت ارضی خود دفاع خواهند کرد. 8000 سال تاریخ ایران و 8 سال دفاع در برابر همه ارتشهای که صدام حسین را در وحشیانه به ایران همرایی کردند بهترین سند در تایید این مطلب است.
نتیجگیری:
با توجه به موارد گفته شده، من سعید شجاعی سعدی بعنوان یک فعال و پژوهشگر فرهنگ و صلح جهانی در اینترنت به شما پیشنهادمی کنم نقشه بسیار خطرناک و فاجعه بار حمله به ایران را فراموش کنید و یک کنفرانس جهانی تعامل و آشتی با ایران را برگزار کنید. همکاری و صلح با ایران برای همه منافع بسیار خوبی خواهد داشت. من حاضرم در صورت دعوت رسمی به کشورهای شما سفر نموده و با دلایل منطقی شما را در باره مفاد این نامه قانع سازم.
به امید گسترش صلح و دوستی بین همه ملت و دولتهای جهان.
با تشکر
سعید شجاعی سعدی
شیراز،ایران، 30 بهمن 1397
درباره این سایت