متاسفانه پرزیدنت پوتین برای تامین منافع روسیه و نیز برای نجات روسیه از زیر فشارهای همه جانبه غرب ،بدنبال ایجاد جنگ بین ایران و آمریکا است و چند مقام تندرو امریکا مانند جان بولتون نیز به روسیه خواسته و یا ناخواسته برای رسیدن به هدفش کمک می کنند. پوتین میخواهد امریکا و ایران بشدت
تضعیف گردند. بعد بر هر دو مسلط گردد. در اینجا بنده سعید شجاعی سعدی بعنوان یک فعال و پژوهشگر صلح و فرهنگ جهانی در اینترنت از پرزیدنت پوتین بسیار باهوش، خواهش می کنم دست از سر ایران بردارد و ایران و امریکا را بجان هم نیندازد و از مقامات جمهوری اسلامی درخواست می کنم
فریب تهای بسیار دقیق و آب زیرکاه پرزیدنت پوتین را نخورد و بدانند پوتین از پشت سر به همه خنجر میزند. از من گفتن بود بعدها کسی نگوید نگفتم!.
در پایان من از پرزیدنت پوتین خواهش می کنم بین ایران و آمریکا جنگ راه نیندازد و بداند شاید او بتواند مقامات کنونی در کاخ سفید را فریب داده یا بازی دهد اما خوشبختانه مقامات جمهوری اسلامی ایران و در راس همه مقام معظم رهبری بشدت هوشیار بوده و ابدا فریب بازیهای بسیار حساب شده روسیه یا هر کشور دیگری را نخواهند خورد و تلاش پوتین آب در هاون کوبیدن است.
Warning
President Putin is seeking Russia's interests in pursuit of a war between Iran & USA, unfortunately, some radical American officials like Bolton help Russia. in facts, Putin wants the United States and Iran to become very weak,Then dominate both of them!. so, I ask President Putin not to wage war between Iran and the United States
درباره این سایت